Aprilanteckningar.

So I told myself not to be weak, but I knew I had already started to be. I knew with every hit that I loved the pain because I wanted to punish myself for being weak, for being wrong and for letting someone be something. When I started hitting back, when i started beating in rage, when I started screaming, I knew I was beat. When I was forced down on the floor and hit again I cracked. Like a child, I was screaming and crying, arms over my face, embarrassed. Arms lifting me up, putting me to bed, holding me, saying nothing. At last, no more sobbing, and you ask if it was about the hurt that you inflicted. No, it was all anger. I was angry at the world, your friend and you. You.


Imorgongår.

En fysisk distans kan lura ett hjärta. Även när hjärtat är medveten om planen.


Runaway.

Med rätt musik är man odödlig. Fucking jävla odödlig.


Annandag någondag.

Du sa det jag aldrig vågat fråga om. Du sa det som om det vore det enklaste i världen. "Jag hatade dig." Jag hatade mig också. Och jag älskade mig, för jag trodde att jag skulle bygga upp mig själv, men det är inte förrän nu jag börjat. Jag älskar dig än, Micke. För allt. Även det dåliga som var, hjälper mig nu.


Någondag.

Nu är du en evighet bort både i tid och rum. Jag är där jag aldrig varit förut. Jag gör det jag kan och gör det bra. Sen går jag hem och evigheten äter mig.


Tisdag.

Man uppskattar att andas när man inte längre kan, tänker jag och drar djupa, brännande andetag av panikångest. När jag till slut uppehåller mig med annat, är i mitt esse och alla skrattar och jag vet att jag är tilltalande när jag inte bryr mig, då glömmer jag bort att jag inte kan andas, då andas jag och uppskattar det inte.


Thank.

Vem hade trott att trösten låg i roten?

Och.

Och alla kläder stryper mig, kväver mig. Varje andetag är tungt och även naken blir jag fantomenstrypt. Pill to breath.


Måndag

Det går att stänga av sitt hjärta, men ingenting är värre än det värsta.


Omöjlig.

Jag är vacker tills jag fattar tycke. Tycker om tills jag stryper eller stryps. Stryps av livet. Hatar rutiner.
Söker tröst bland ruiner.
En dag ska jag se mitt värde 100% av tiden. Jag är så bra tills jag tycker om.


Die Bart, die.

Om man ler mot en spegel så ler någon tillbaka.

Me.

Vi finns i musik och den finns i oss.


RSS 2.0