On another note..

Jag har drogat mina vänner. Varje kväll i Afrika drogade jag mina vänner. Jag drogade mina vänner för att de bad om det. Harmlöst, sa jag, eftersom jag alltid överdrivet tydligt förklarat för Mora vårdcentral att jag INTE vill ha beroendeframkallande mediciner. Så kommer jag till Flogsta. Orden som når mitt öra är "vi kan inte ge dig nya, 'Nitra' är typ narkotikaklassat".

Jag har drogat mina vänner i Afrika.

Jag vill bara.

Jag vet inte hur mycket du vill lyssna. Jag vet inte hur mycket du har lyssnat. Du verkar stänga av när vi pratar om mitt förra liv. Det är bara det, att jag behöver dig ibland, och jag vill att du ska veta varför jag går sönder ibland. Jag vill att du ska veta. Så att jag vet. Att du klarar av det trasiga, som ändå finns där.

Den svenska sommaren.

Svensken suckar och så fort det regnar är det "svensk sommar". För tillfället är det ca 10 grader varmt ute och i Flogsta börjar folk att huttra. Visst är det kallt, men det känns lite överdrivet att redan i Augusti behöva slå på värme-elementet och använda fingervantar även inomhus. Det kallas inte svensk sommar. Det kallas dålig levnadsstandard. Eric is right. Annat boende can beställas enligt levnadsmodellen.

RSS 2.0