I ain't happy so I want it bad tonight.

Fuck my brain with the dick of knowledge. I want to know what feeling means. Is there a line between love and love and love? Loving a sister, loving a mister and loving a blister. Definitions. Inbetweens. Tears of hurt.


Sub.

Smakar det så kostar det. En annan människa livet.


Typ en gång i livet.

Typ en gång i livet, tänker jag, kan man ha turen att träffa en människa som ska komma att definiera vem man är. Min människa är allt jag är, allt jag inte är, allting jag vill vara och samtidigt inte vara. Det finns inte ett jag utan dig och efter tio år är jag mer övertygad än någonsin. Du är för evigt. Jag vill fix you men vem fan kan fixa ett pussel som under åren blivit berövad på bit efter bit. Man behöver inte fixa, bara acceptera att pusslet kan sitta ihop trots hålen. Jag kan likna dig vid en drake som försöker flyga utan vind eller en jävla blomma som är go, jag är en ko. Jag kan likna dig vid vad som helst för jag kan se dig i allt. Du är min människa och jag uppskattar att jag får vara din.


Fix me.

Jo man kan ju tycka att det vore på tiden att jag tar bort den uråldriga bilden på min header.
 
(Jag vet inte hur man gör.)

Not going anywhere.

Skolan är igång. Jag har tagit på mig för mycket. Det är kallt ute och jag har klätt på mig för lite. Här kommer stressen. Här kommer ångest och självhat. I don't care. I love it. 

Qwerty.

Blushing. Gushing. Fuck it. Flushing.
Rewind. Too kind. Fuck my. Behind.
Stupid. Cupid. No. Just stupid. 
 
And there's blood everywhere.

You don't love me the way that I love me.

I'm done. Done with being someone that I didn't have the guts to be in the first place but couldn't force myself not to become. I'm back to not being that human being. It's a rush of familiarity. I've been here before, this time I'm here by choice and instead of that old feeling of being fucked, I now fuck the world.


Tidlös tid.

Det finns tusen sorters kärlek och hundra olika kär. Jag var kär då för att jag inte kunde få. Kär sen för att vi skapade passion, hat och kärlek. Kär till sist för att jag träffade en man med ett hjärta, men framförallt hjärna. För att han var en kontrast. Han var ett inre. Som blev ett yttre och något komplett. Men jag har aldrig varit kär i mig eller "mig". Borde inte den bästa för dig vara du? Nu.

RSS 2.0